Apvalus emaliuoto ketaus puodas Lava YTC28K2, Ø28 cm, raudonas, 6,71 l talpa

Apvalus emaliuoto ketaus puodas Lava YTC28K2, Ø28 cm, raudonas, 6,71 l talpa

Kodas: LVYTC28K2
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 80,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 80€ ir daugiau
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Dėmesio! Prekė iš ekspozicijos

Atidaryta arba neoriginali pakuotė

Prekė eksponuojama parduotuvėje

Su visais priklausančiais priedais

Taikoma pilna garantija

Išskirtinės indo savybės:

• Emaliuota ketaus (špižiaus) 3 sluoksnių danga.

• Talpa: 6,71 l.

• Svoris: 7,79 kg.

• Dugno storis: 5 mm.

• Sienelių storis: 4 mm.

• Skersmuo: 28 cm.

• Aukštis: 13 cm.

• Spalva: raudona.

• Paruošite 6–8 porcijas.

Ketaus indų gerosios savybės

Ketus žinomas kaip viena iš geriausių žaliavų indams gaminti. Ketaus induose galima tiek troškinti ant mažos kaitros, tiek ir kepti ant didesnės kaitros. Dėl puikaus šilumos paskirstymo išlieka visos maistingosios medžiagos. Ketus puikiai sukaupia ir paskirsto šilumą, todėl gaminant maistą taupoma energija, o indai ilgai palaiko karštį nukėlus juos nuo viryklės.

Kodėl „Lava“ keptuvės ir puodai yra tokie sunkūs?

Geras ketaus puodas ar keptuvė turėtų būti gana sunkūs. Šie prietaisai turi storą pagrindą. Kadangi storas ketaus sluoksnis sugeria daugiau šilumos, storas pagrindas užtikrins, kad ruošiamas maistas išvirtų visame inde vienodai.

Gaminami produktai nepraranda maistingumo ir neprikepa

Lava“ emaliuotose ketaus induose gaminama mėsa niekada neprilimpa. Tam yra kelios priežastys. Didelė indo paviršiaus šiluma neleis, kad mėsa netektų sultingumo, maistinės vertės ir skonio, nes per trumpą laiką susiformavusi sausa ir kieta apskrudusios mėsos plutelė neleis jai prarasti šių naudingųjų savybių. Taigi nors gabalėlis iš pradžių prilimpa, pakaks keleto minučių, kad būtų pašalinti mėsos paviršiaus skysčiai ir maistas neprikeptų.

Skanesnė ir sveikesnė mityba

Lava“ emaliuoti ketaus indai pritaikomi patiems įvairiausiems patiekalams, tokiems kaip sriubos, ryžiai, kepsniai, ant grotelių kepta mėsa, troškiniai, desertai, pyragai ir duonos gaminiai, ruošti. Ketus tinkamas patiems įvairiausiems maisto apdorojimo metodams.

Kadangi induose iš ketaus šiluma tolygiai paskirstoma po visą paviršių, ši medžiaga ypač puikiai pritaikyta ilgai vidutinėje temperatūroje ruošiamiems patiekalams, pvz. troškintai mėsai ar žuviai, patiekalams su alyvuogių aliejumi ir kt. Taip pat ketaus induose apdorojant mėsą, ji įgauna skonį, panašų į ant grotelių kepintos mėsos, o daržovės gražiai apskrunda.

Maistas nepraranda skonio, vitaminų ir mineralų

Specialus „Lava“ dangčio dizainas užtikrins, kad puode susidarę garai kondensuotųsi ir būtų pakartotinai sumaišomi su maistu. Tinkamai apdorojant maistą, gauti patiekalai bus ne tik nepaprastai skanūs bei kvapūs, bet ir maistingi, taigi maitinsitės kur kas sveikiau.

Lengvai valomi prietaisai

Dėl ypatingos emaliavimo technologijos, kurią pasaulyje naudoja vos kelios kompanijos, „Lava“ ketaus indai gali būti plaunami indaplovėje. Be to, šie puodai ir keptuvės valomi lengvai ir greitai. Atidžiai perskaitykite prietaisų valymo ir priežiūros instrukcijas.

Patvirtinta kokybė

Lava“ atitinka šiuos kokybės standartus:

RoHS, REACH sertifikatus. Prietaisuose nėra kenksmingų medžiagų, tokių kaip švinas ir kadmis;

LFGB (Vokietija);

FDA (JAV);

84/500/EEC (Europa);

• Prietaisai atsparūs šaltai citrinos rūgščiai, įkaitusiai citrinos rūgščiai, vandens garams, verdančiam vandeniui ir valiklių tirpalams;

CE;

ISO9001.

Plačiau
  • Verkių g. 31C Krinona, PC Outlet Park, Vilnius

    Tel. +370 656 05912
    Darbo laikas: I - VII 10:00 - 20:00

Prekės toje pačioje kategorijoje
Daugiau
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.