Elektrinis dviratis Beaster BS1050, 160 Nm, 48 V, 21 Ah, juodas

Kodas: BS1050
3 490,00 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • NEMOKAMAI pristatysime iki balandžio 5 dienos
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Dėmesio! Prekė iš ekspozicijos

Atidaryta arba neoriginali pakuotė

Prekė eksponuojama parduotuvėje

Su visais priklausančiais priedais

Taikoma pilna garantija

Kompensacija

Mėgstate važinėtis dviračiu, tačiau įprastas mynimas pernelyg išvargina? Norite lengviau ir greičiau nukeliauti ilgesnius atstumus, mėgaudamiesi visais važiavimo dviračiu teikiamais malonumais? Tuomet elektrinis dviratis Beaster „BS1050“ yra skirtas kaip tik jums. Sklandus elektrinio dviračio variklio darbas yra suderintas su pedalų mynimo galia, todėl jūs galėsite važiuoti žymiai greičiau, leistis į ilgesnes distancijas ir užvažiuoti į statesnius šlaitus nei iki šiol.

Ilgesnė distancija ir greitis

Elektrinis dviratis Beaster „BS1050“ vienu baterijos įkrovimu padės jums nuvažiuoti tolimesnį atstumą 50–200 km kur kas lengviau ir įdedant žymiai mažiau fizinių pastangų. Su šiuo elektriniu dviračiu ilgos distancijos jums taps nuotykiu, kurio metu galėsite mėgautis peizažu bei grynu oru, tuo pačiu metu išvengdami įprastinio lydinčio nuovargio. Be viso to, šis elektrinis dviratis leis jums išvystyti net iki 50 km/val. greitį, kurį pasieksite be paprasto dviračio tam pareikalaujančių didelių pastangų bei treniruočių.

Assistant“ pagalba mynimui

Beaster „BS1050“ elektrinis dviratis pasižymi funkcionalia važiavimo pasirinkimo galimybe su arba be pedalų mynimo. Reguliuokite „Assistant“ važiavimo pagalbos mynimui funkciją nuo 0 iki 5, kad elektrinis dviratis tiesiog palengvintų jums mynimą arba rinkitės visiškai automatinę važiavimo funkciją, su kuria visą darbą už jus padarys elektrinis dviratis.

Informatyvus ekranėlis

Elektrinis dviratis turi patogų ir ypač informatyvų ekranėlį, kuriame visuomet važiavimo metu galėsite matyti ir sekti savo važiavimo greitį, nuvažiuotą atstumą, el. dviračio mynimo pagalbos lygį bei baterijos įkrovą. Taip pat galėsite matyti nustatyto likusio atstumo, maksimalaus, vidutinio greičio bei kitus parametrus.

Išimama baterija

Šis prietaisas turi išimamą bateriją. Tai ypač pravartu norint elektrinį dviratį taisyti, pervežti, palikti ilgesniam laikui nenaudojamą ar be priežiūros, kad išvengtumėte prietaiso variklio galimo įsijungimo ar neteisėto naudojimo. Didelės talpos 48 V, 21 Ah baterija turi USB jungtį telefono, planšetės ar kito nedidelio įrenginio įkrovimui.

Kokybiškos padangos

Elektrinis dviratis Beaster „BS1050“ išsiskiria aukštos kokybės Kenda padangomis, kurių matmenys yra 66 x 11,4 cm. Padangos specialiai skirtos važiavimui miesto gatvėmis ir visos kelionės metu suteikia išskirtinį komforto jausmą.

Saugiai jauskitės tamsoje

Elektrinis dviratis turi žibintus, kurie padės jaustis saugiai kelionėse tamsiuoju paros metu arba esant prastam matomumui. Žibintus lengvai įjungsite mygtuku.

Sutaupykite laiko ir jėgų

Mes nuolatos kur nors vykstame – į darbą, apsipirkti, sportuoti, pasižvalgyti po miestą ar atostogauti. Elektriniai dviračiai žmonėms ne tik suteikia judėjimo laisvę, tačiau ir leidžia atrasti nematytas miesto vietas keliaujant bei kaskart mėgautis naujais potyriais. Šie dviračiai tampa vis populiaresni judriame mieste, norint sutaupyti laiko ir aplenkti kelyje susidariusias automobilių spūstis.

Techninės elektrinio dviračio Beaster „BS1050“ savybės:

• El. variklis: 160 Nm.

• Maksimalus greitis: iki 50 km/val.

• Nuvažiuojamas atstumas: 50–200 km.

• Įkrovimo laikas: 7 val.

• Rėmas: 48 cm (19 colių).

• Maksimalus išlaikomas svoris: 120 kg.

• Svoris: 35 kg.

• Padangos: miesto, Kenda 66 x 11,4 cm (26 x 4,5 coliai).

• Pakilimas į įkalnes: 35°.

• Rekomenduojamas padangų slėgis: 7–15 PSI.

• Baterija: 48 V, 21 Ah.

• USB jungtis: yra.

• Skirtas ne viešajam eismui

DĖMESIO: važiuojant elektriniu dviračiu privaloma visuomet dėvėti apsaugos priemones (saugos šalmą, kelių ir alkūnių apsaugas) bei laikytis kelių eismo taisyklių, užtikrinti pėsčiųjų ir kitų eismo dalyvių saugumą.

Atmintinė paspirtukų ir dviračių vairuotojams

Plačiau
  • Raudondvario pl. 162 Krinona, Raudondvario pl. 162, Kaunas

    Tel. +370 619 13581
    Darbo laikas: I - V 9:00 - 19:00, VI 9:00 - 16:00, VII Nedirbame

Susijusios prekės
Prekės toje pačioje kategorijoje
Daugiau
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.