Krinona tinklaraštis
AMT GASTROGUSS - vokiška kokybė jūsų virtuvėje

Išskirtinės kokybės keptuves ir puodus siūlo vokiškas prekinis ženklas AMT GASTROGUSS. Vokietijos virėjų asociacija jas pavadino „Geriausiomis pasaulyje keptuvėmis“. Kodėl profesionalai patys renkasi šio prekinio ženklo indus ir kodėl juos rekomenduoja namų virtuvėms?

Skaityti daugiau
Kaip paruošti elektrinį paspirtuką sandėliavimui: nuo baterijos įkrovimo, ratų pripūtimo iki tinkamos patalpos temperatūros

Atėjus žiemai jau pastebime tik pavienius keliautojus elektriniais paspirtukais. Elektrinius paspirtukus dažnas jau yra nunešęs į sandėliuką ar garažą ir laukia pavasario kai vėl galės juo naudotis. Vis tik dar retas žino kaip teisingai paruošti paspirtuką peržiemojimui, kad juo galėtumėte tinkamai naudotis ateinantį sezoną.

Skaityti daugiau
Kelionės elektriniais paspirtukais rudenį: didžiausi iššūkiai ir pavojai

Augant kuro ir elektros kainoms ieškome būdų, kaip mažinti savo išlaidas, optimizuoti vartojimą. Viena iš jų – taupesnis ir tvaresnis keliavimas. Bene populiariausia alternatyva kelionėms automobiliu pastaraisiais metais tampa elektriniai paspirtukai. 

Skaityti daugiau
Masažo salonas nuosavuose namuose

Jei nėra galimybės nuolatos vaikščioti pas specialistus, masažą galima atlikti ir namuose, tik svarbu išsirinkti tinkamą masažuoklį. 

Skaityti daugiau
Kambukka – gertuvės ir termopuodeliai

Atsisveikinkite su vienkartiniais vandens buteliais ir kavos puodeliais ir pakeiskite juos nauja, tvaria ir stilinga alternatyva. „Kambukka” gertuvės jums tarnaus visą gyvenimą ir padės jums numalšinti troškulį ilgus metus.

Skaityti daugiau
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.