Profesionali medžio anglis RoosKCB CarribeanMarabu, 15 kg

Profesionali medžio anglis RoosKCB CarribeanMarabu, 15 kg

Kodas: RSKCarribeanMarabu
35,00 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 80,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 80€ ir daugiau
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Profesionali medžio anglis RoosKCB „CarribeanMarabu“, 15 kg

RoosKCB“ restoraninio lygio kubietiška 100% marabu anglis pasižymi labai geromis temperatūros ir karščio užtikrinimo savybėmis. Nekibirkščiuoja ir dega itin ilgai. Patys marabu užauga iki 4–5 m aukščio ir yra laikomi daugiau krūmais nei medžiais. Tai išskirtinai kubietiškas produktas su unikaliomis savybėmis idealiai profesionaliam kepimui grilyje. Puikiai tinka restoranams ir pradedantiesiems kulinarams, kurie linkę daug kepti ant grilio.

Medžio anglis yra siūloma įvairių tipų. Gera medžio anglis pasižymi panašaus dydžio dalių parinkimu. Dėl šios priežasties anglis tolygiai dega ir tarp gabalų gali patekti pakankamai deguonies, kad visi gabalai galėtų išdegti tolygiai.

Gera medžio anglis nėra įvairių medžių mišinys, bet susideda iš vieno tipo medienos. Tai taip pat svarbu, kad palaikytų pastovią temperatūrą. Jei turite „Zyle Kamado“, ši profesionali medžio anglis „CarribeanMarabu“ yra puikus pasirinkimas. Anglis gali degti su labai mažai deguonies ir tuo pačiu metu gali sukelti labai aukštą temperatūrą.

Rūšis: 100% marabu.

Kiekis maiše: 15 kg.

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.