Fotodinaminis LED šviesos terapijos aparatas veidui SPA Anti Aging Energy Rejuvenation Instrument LEDMASKGREY, su nano dulksna ir šildymu

Fotodinaminis LED šviesos terapijos aparatas veidui SPA Anti Aging Energy Rejuvenation Instrument LEDMASKGREY, su nano dulksna ir šildymu

Kodas: LEDMASKGREY
399,00 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Šis prietaisas – tai unikalus žingsnis gražesnės ir jaunatviškesnės veido odos link. LED fotodinaminio šviesos terapijos aparato veiksmingumas gerokai pranoks tradicinių veido odos priežiūros priemonių kaip kremai ir serumai poveikį. Efektyviai sumažinkite senatvės ir mimikos raukšles, paspartinkite kolageno gamybą odoje ir kovokite su akne – visa tai garantuoja šis 7 skirtingo ilgio bangų šviesos aparatas su nano dulksna odos drėkinimui.

Išskirtinės aparato savybės:

• Šis aparatas turi išskirtinę funkciją – purkšti nano vandens dalelių dulksną. Tai puikus būdas odos drėkinimui ir nuraminimui po procedūros. Tam tereiks pripildyti specialią talpyklą vandeniu.

• Dar viena funkcija – šilto oro pūtimas iš prietaiso viršaus. Tai puikus būdas porų atvėrimui prieš procedūrą. Funkciją aktyvuosite vos vienu mygtuko paspaudimu.

• LED fotodinaminis šviesos terapijos aparatas vidinėje pusėje turi integruotas 268 LED lemputės.

• Patogu atsigulti po aparato apačia, jis veikia per atstumą, nereikia priglausti veido.

• Šis prietaisas naudoja neinvazinę, žemo dažnio, nešildančią šviesos energijos terapijos technologiją.

• Matmenys: aukštis – 38 cm; plotis – 26 cm; ilgis – 52 cm.

DĖMESIO: būtina naudoti apsauginius akinius!

Galimi 7 LED šviesos režimai:

• Šviesos terapija su kalcio papildu – šio bangų ilgio šviesa gali pagerinti kalcio balansą organizme.

• Raudona šviesa, prasiskverbimo gylis į odą iki 6 mm – skatina fibroblastų veiklą, todėl atkuriamas odos stangrumas, mažėja raukšlės ir randeliai, gerina odos paviršiaus vientisumą, pagreitina lėtinių žaizdelių ir odos gijimą po lazerinių, cheminio šveitimo procedūrų. Suaktyvina odos ląsteles ir pagerina jos regeneracijos procesą. Padidina odoje kolageno kiekį, kuris padeda mažinti senatvės ir mimikos raukšlių atsiradimą. Taigi raudonos LED šviesos terapijos naudojimas yra lyg jūsų paties kolageno injekcija.

• Žalia šviesa, prasiskverbimo gylis iki 2 mm – pasižymi raminamuoju poveikiu odai ir odos nervams. Tinka raukšlėms, inkštirams, aknei, taip pat metaboliniams, nuovargio ir streso sukeltiems, sutrikimams mažinti.

• Mėlyna šviesa, prasiskverbimo gylis iki 1 mm – padeda naikinti aknę sukeliančias bakterijas, mažina uždegimą ir užtikrina bendrą jauninamąjį efektą veido odai.

• Violetinė šviesa, prasiskverbimo gylis iki 2 mm – stimuliuoja sekrecijos sistemą ir limfą. Jos funkcionalumas panašus į raudonos šviesos, tik silpnesnis.

• Geltona šviesa, prasiskverbimo gylis iki 2 mm – šviesina odą, mažina pigmentines dėmes, gerina žaizdų gijimą ir odos atsistatymo procesą, didina adrenalino išsiskyrimą, todėl turi teigiamą poveikį imunitetui.

• Oranžinė šviesa – gali pagerinti kraujo cirkuliaciją, pagerinti metabolizmą, padidinti apetitą.

Aktualūs klausimai apie LED fotodinaminės šviesos terapijos aparato naudojimą:

1. Ar LED šviesos terapijos veiksmingumas yra moksliškai pagrįstas?

Taip, šios technologijos veiksmingumui pagrįsti buvo paruošta net 2000 tai pagrindžiančių dokumentų.

2. Kurioms odos sritims geriausia taikyti procedūrą?

LED šviesos terapija gali būti naudojama bet kuriai kūno odos vietai. Tačiau geriausi rezultatai pasiekiami naudojant veido odai.

3. Ar LED šviesos terapijos procedūra nėra skausminga?

Ne. LED šviesos terapija yra visiškai neinvazinė ir nešildanti. Naudojimo metu jūs nejaučiate skausmo, dirginimo ar šalutinių efektų. Daugelis žmonių naudojimo metu jaučia malonų atsipalaidavimą ir nusiraminimą.

5. Ar galima LED šviesos terapijos procedūrą taikyti kartu su kitomis procedūromis?

Be abejo. Tai netgi patartina. Norint maksimalizuoti prietaiso efektyvumą, patartina naudoti aukštos kokybės raukšles mažinančias/drėkinančias veido priežiūros priemones kaip kremai ar serumai. Taip pat galima LED aparato naudojimą derinti su kitomis procedūromis, tokiomis kaip mikrodermabrazija ir kt.

6. Ar LED fotodinaminės šviesos poveikis išliks ilgai?

Naudodami LED fotodinaminį aparatą pastoviai, jūs užtikrinsite jos pasiektų rezultatų palaikymą.

7. Po kiek laiko pasimatys pirmieji LED šviesos terapijos rezultatai veido odai?

Kiekvieno žmogaus oda skirtingu greičiu reaguoja į LED šviesos terapiją. Vieniems rezultatai pasimato greičiau, tai priklauso nuo esamos bendros fizinės būklės, amžiaus, odos tipo ir būklės, maitinimosi, alkoholio ir rūkalų vartojimo ir t. t. Atlikti tyrimai parodė, kad daugelis aiškius rezultatus pastebi jau po 4–8 savaičių naudojimo, tačiau pirmieji teigiami pokyčiai gali pasirodyti jau po 1–3 savaičių. Kai kuriems žmonėms, dėl aukščiau išvardintų veiksnių, rezultatai gali pasimatyti tik po 9–11 savaičių, tačiau tai itin retas atvejis. Kita vertus, kai kurie žmonės rezultatais džiaugsis jau kitą rytą!

Svarbiausia yra prisiminti, kad:

• Ši technologija tikrai veikia, taigi tėra klausimas, kiek laiko prireiks man?

• Itin svarbu prieš pirmąjį naudojimą nusifotografuoti veidą, kad vėliau galėtumėte palyginti LED šviesos terapijos pasiektus rezultatus su buvusia veido odos būkle.

8. Ar galima kartu su prietaiso naudojimu naudoti priemones nuo aknės?

Taip. Tai pagreitins LED terapijos veiksmingumą. Naudokite aukštos kokybės priemones nuo aknės tik po LED šviesos terapijos procedūros, bet ne prieš ją.

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.