La Plantation padažų rinkinys RIN04BP, 4 vnt.

La Plantation padažų rinkinys RIN04BP, 4 vnt.

Kodas: RIN04BP
48,44 €
56,99 €
-15%
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 80,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 80€ ir daugiau
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje
„La Plantation“ padažų rinkinį sudaro: padažas „Black Kampot Pepper“, 100 ml, padažas „Ginger Papaya“, 100 ml, padažas „Cinnamon Tamarind“, 100 ml ir padažas „Spicy Pineapple“, 100 ml.

Padažas „Black Kampot Pepper“, 100 ml

Universalus pipirinis padažas tiks prie visų jūsų patiekalų. Labiausiai pipirinis padažas tinka su kepsniais, jautienos tartaru, kitais padažais, salotomis ir sūriu.

Padažas „Ginger Papaya“, 100 ml

Gali būti naudojamas kaip pagardas prie jūros gėrybių patiekalų ar majoneziniuose padažuose. Puikus pagardas vištienos ar krevečių marinatuose. Suteiks aštrų prisilietimą vaisių salotoms (persikai, braškės, avietės, kriaušės), natūraliam jogurtui, šviežiam ožkos ar avies sūriui.

Padažas „Cinnamon Tamarind“, 100 ml

Šis padažas yra lengvai aštrus, todėl jį galima lyg džemą tepti ant skrebučio, maišyti su natūraliu jogurtu, dėti ant karamelizuotos kiaulienos ar antienos, derinti su cukruotais baklažanais. Pats skaniausias su lėtai keptos mėsos gaminiais.

Padažas „Spicy Pineapple“, 100 ml

Padažas pagamintas tik iš pilnai prinokusių ananasų ir geltonosios aitriosios paprikos. Šio padažo aštrumo lygis yra 4 iš 5, todėl jis patiks aštresnės paukštienos ir žuvies mylėtojams. Taip pat tinka prie tacos, šonkauliukų. Padažą galima maišyti į kitus padažus, kad šie taptų aitresnis, bet neprarastų savo skonio savybių.

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.