Alyvuogių aliejus Trifelia Extra Virgin Olive Oil, Trif04, 500 ml

Alyvuogių aliejus Trifelia Extra Virgin Olive Oil, Trif04, 500 ml

Kodas: Trif04
12,00 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 80,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 80€ ir daugiau
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Ieškantiems daugiau nei skonis, sveikata ir funkcionalumas siūlome aliejų išskirtiniame butelyje – estetiškas ir akį traukiantis pasirinkimas ne tik pagardins Jūsų patiekalus, bet ir taps subtiliu papuošimu, ar netgi Jūsų virtuvės „vizitine kortele“. Palepinkite kokybe ir stiliumi save ir savo šeimą. Šis variantas yra tiesiog puiki dovana. Geresnė būtų nebent du tokie buteliai, pilni mūsų ypač tyro 100% „Koroneiki“ rūšies alyvuogių aliejaus.

Išskirtinumas

Aliejus iš alyvuogių spaudžiamos šaltuoju (iki 27°C) ir tik mechaniniu būdu. Alyvuogės užaugintos pietų Graikijoje, Trifylia regione, Angelinas šeimos valdomame alyvuogių ūkyje. Šiame regione vienomis geriausių visame pasaulyje pripažintos „Koroneiki“ rūšies alyvuogės turi idealias sąlygas: karštos vasaros, švelnios žiemos ir sūrūs vėjai. Vaisiai nuimti lapkričio-gruodžio mėnesiais, kai dar ne visos alyvuogės yra sunokusios. Tai idealus derliaus nuėmimo laikotarpis, todėl alyvuogių aliejus pasižymi intensyviu skoniu ir aromatu, geltonai žalia spalva.

Vartojimas:

Šis aliejus yra gaminamas tik iš savajame ūkyje augintų alyvuogių ir pasižymi dideliu polifenolių kiekiu 383 mg/kg bei žemu rūgštingumu 0,35% (ypač tyro alyvuogių aliejaus norma 0,1%–0,8%) ir todėl tinka naudoti ne tik „žalias“, bet ir termiškai apdoroti. Kuo mažesnis rūgštingumas, tuo aliejus „atsparesnis“ kaitinimui.

Visgi geriausias būdas vartoti alyvuogių aliejų, pilnai išsaugant ir įsisavinant gerąsias šio aliejaus savybes – pilti jį ant jau pagaminto patiekalo, salotų ar aliejumi apšlakstytą maistą troškinti orkaitėje kaip tai daro graikai.

Maistingumo deklaracija (100 g maistingumas): energinė vertė 828 kcal/3402 kJ, riebalų 92 g (iš kurių Sočiųjų riebalų rūgščių 14 g, Mononesočiųjų riebalų rūgščių 80 g, Polinesočiųjų riebalų rūgščių 6 g), angliavandenių 0 g (iš kurių cukrų 0 g), baltymų 0 g, cholesterolio 0 mg, natrio/druska 0 g. Rūgštingumas 0,35%, Peroksidų kiekis 6,2 mekv O2/kg, Vaškų kiekis 21 mg/kg, Ultravioletinių spindulių absorbcija: K268 – 0,39, K232 – 1,566, DK – -0,005.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.