Apvalus emaliuotas ketaus puodas Zyle 5 l, pilkas, ZY126GKI
-
Nemokamas pristatymas perkant nuo 80,00 €
Nemokamas pristatymas perkant prekių už 80€ ir daugiau
- Pristatysime iki lapkričio 28 dienos
- NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje
„Zyle“ emaliuotas indas yra pagamintas iš itin patvarios ir ekologiškos medžiagos – ketaus. Patyrusios šeimininkės žino, kad net ir paprasta košė, išvirta ketaus puode, bus daug skanesnė bei aromatingesnė. Ketus neišskiria toksinių medžiagų ir nebijo įbrėžimų (nereikalauja specialių virtuvinių įrankių maišant arba verčiant maistą gaminimo metu). Dėl storų sienelių šiluma tolygiai pasiskirsto po visą indą, o gaminamas maistas išsaugo visus naudingus vitaminus bei mineralus. Šį indą galima naudoti visų tipų viryklėms, taip pat indukcinėms, bei orkaitėje.
Techninės specifikacijos:
• Talpa: 5 l.
• Skersmuo: 26 cm.
• Pagamintas iš ketaus.
• Tolygus šilumos pasiskirstymas.
• Ilgaamžis emaliuotas paviršius.
• Svoris: 6 kg.
• Tinka naudoti visų tipų viryklėms, taip pat indukcinėms, kepimui orkaitėje, ant grilio.
• Maksimali kaitinimo temperatūra: 280°C.
DĖMESIO: nerekomenduojama emaliuotų ketaus indų plauti indaplovėje.
Puode keptas viščiukas su rudeninėmis daržovėmis ir rozmarinais
• 3 morkų;
• 2 saldžiųjų bulvių;
• 2 svogūnų;
• 1 kukurūzo burbuolės;
• 4 skiltelių česnako;
• 1 aitriosios paprikos;
• 3 vidutinių pomidorų;
• 1 viščiuko;
• ½ stiklinės alyvuogių aliejus;
• 2 saujų jaunų bulvių;
• 1 saujos rozmarinų;
• 1 stiklinės vandens;
• Žiupsnelio druskos;
• Žiupsnelio juodųjų pipirų.
1. Morkas, saldžias bulves, svogūnus ir kukurūzą nuvalykite, supjaustykite stambiais gabaliukais. Česnakus ir aitriąsias paprikas susmulkinkite. Pomidorus supjaustykite į 8 dalis.
2. Viščiuką pamarinuokite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, aitriosiomis paprikomis ir puse rozmarinų bei smulkintų česnakų. Palikite šaldytuve marinuotis 2–3 valandas arba per naktį.
3. ZYLE puode jaunas bulves sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis, pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi bei likusiais rozmarinais ir česnakais. Supilkite vandenį.
4. Ant daržovių dėkite marinuotą viščiuką, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 180°C temp. 40 min. Nuimkite dangtį ir dar pakepkite 20 min., kad apskrustų.
5. Iškepus, uždenkite dangtį ir palaikykite apie 30 min., kad viskas susistovėtų.
6. Patiekite vištieną su keptomis daržovėmis, o sultinį panaudokite padažui.
-
Ozo g. 25 Krinona, PC Akropolis, Vilnius
Tel. +370 699 12190
Darbo laikas: I - VII 10:00 - 21:00Saltoniškių g. 9 Krinona, PLC Panorama, Vilnius
Tel. +37067692124
Darbo laikas: I - VII 10:00 - 21:00Vikingų g. 3 Krinona, PC Nordika, Vilnius
Tel. +370 655 94054
Darbo laikas: I - VI 10:00 - 21:00, VII 10:00 - 20:00Ukmergės g. 369 Krinona, PC BIG, Vilnius
Tel. +370 667 49787
Darbo laikas: I - VII 10:00 - 20:00 -
Baršausko g. 66a Krinona, PC Molas, Kaunas
Tel. +370 699 64001
Darbo laikas: I - VI 10:00 - 20:00, VII 10:00 - 19:00Karaliaus Mindaugo pr. 49 Krinona, PC Akropolis, Kaunas
Tel. +370 650 44389
Darbo laikas: I - VII 10:00 - 21:00Savanorių pr. 255 Krinona, PC Hyper Maxima, Kaunas
Tel. +370 656 67906
Darbo laikas: I - VII 10:00 - 20:00Pramonės pr. 16 Krinona, PM Urmas, Geltonoji galerija, Kaunas
Tel. +370 687 22483
Darbo laikas: I - V 09:00 - 17:00, VI - VII 09:00 - 15:00Jonavos g. 60 Krinona, PC River Mall, Kaunas
Tel. +370 620 49730
Darbo laikas: I - VI 10:00 - 20:00, VII 10:00 - 19:00Raudondvario pl. 162 Krinona, Raudondvario pl. 162, Kaunas
Tel. +370 619 13581
Darbo laikas: I - V 9:00 - 19:00, VI 9:00 - 16:00, VII NedirbameVeiverių g. 150 B Krinona, PC Maxima, Kaunas
Tel. +370 688 10932
Darbo laikas: I - VI 10:00 - 20:00, VII 10:00 - 19:00 -
Taikos pr. 61, Klaipėda Krinona, PC Akropolis, Klaipėda
Tel. +370 655 75318
Darbo laikas: I - VII 10:00 - 21:00Taikos pr. 139 Krinona, PC Molas, Klaipėda
Tel. +370 655 49730
Darbo laikas: I - VI 10:00 - 20:00, VII 10:00 - 19:00 -
Aido g. 8 Krinona, PC Akropolis, Šiauliai
Tel. +370 685 20168
Darbo laikas: I - VII 10:00 - 21:00 -
V. Kudirkos g. 3 Krinona, PC Maxima, Marijampolė
Tel. +370 685 68054
Darbo laikas: I - VI 10:00 - 20:00, VII 10:00 - 19:00