Padažų rinkinys Dip IT Sauce Shop All Purpose BBQ Gift Set, 5 vnt.

Padažų rinkinys Dip IT Sauce Shop All Purpose BBQ Gift Set, 5 vnt.

Kodas: SSAll
35,19 €
43,99 €
-20%
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 80,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 80€ ir daugiau
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Suteikite neužmirštamo skonio savo grilio patiekalams. Idealiai tinka nuo žemoje iki aukštoje grilio temperatūroje keptiems valgiams gardinti. Tai puikus akompanimentas visiems patiekalams – tiek švenčiant lauke su draugais, tiek ir besimėgaujant ramia vakariene namuose.

Rinkinį sudaro šie padažai:

Sauce Shop pomidorų kečupas

Sauce Shop“ asortimento herojus – toks turi būti pomidorų kečupas. Trykšta sultingu pomidorų skoniu, puikiai subalansuotu aštrumu ir saldumu bei žinomais prieskoniais. Pamirškite viską, ką žinojote apie kečupą. Puikiai tinka su šviežiai paruoštais traškučiais, mėsainiais ar su pica.

Sudedamosios dalys: pomidorai (53 %), cukrus, svogūnai, baltųjų vynuogių actas, druska, česnakai, prieskoniai.

Sauce Shop Dūminis Čipotle kečupas

Super skanus „Sauce Shop“ kečupas, gaminamas iš čipotle pipirų ir pomidorų. Pomidorai suteikia sodrų ir pikantišką skonį, o Čipotlės pipirai suteikia gilaus dūmo skonį ir malonios šilumos lygį. Čipotle pipirai – tai rūkytas, išdžiūvęs jalapenas, kuris tampa traškus ir prisipildo malonaus dūmo skonio. Šis padažas yra puikus grilio draugas. Virimo pabaigoje pabandykite glaistyti šonkaulius ar vištieną. Taip pat puikiai tinka su bulvėmis ar pica. Iš esmės, naudokite bet kur, kur galite naudoti kečupą ar BBQ padažą!

Sudedamosios dalys: pomidorai (42 %), cukrus, svogūnai, baltųjų vynuogių actas, druska, rūkyta paprika, Chipotle aitrusis pipiras (1 %).

Sauce Shop vyšnių ir Burbono BBQ padažas

Vyšnių vaisingumas derinamas su acto ir burbono atspalviais, kad būtų pagamintas tobulas „Sauce Shop BBQ“ padažas. Perkelkite savo kepsnį į aukštesnį lygį. Pabandykite užglaistyti šonkaulius, sparnelius ar krūtinėlę.

Sudedamosios dalys: vyšnios (40 %), cukrus, pomidorų pasta, svogūnai, baltųjų vynuogių actas, Burbono viskis (2 %), druska, česnakai, prieskoniai.

Sauce Shop originalus BBQ padažas

Dūminis skonis be jokio dūmo! Tai tikrasis barbekiu padažas. Salstelėjęs ir dūminis skonis su juodųjų pipirų karščiu.

Sudedamosios dalys: pomidorai (24 %), cukrus, svogūnai, melasa, amerikietiškos garstyčios (vanduo, spirito actas, garstyčių milteliai, garstyčių sėlenos, jūros druska, česnakai, prieskoniai), baltųjų vynuogių actas, česnakai, druska, prieskoniai.

Alergenas: SALIERAI (prieskoniuose).

Sauce Shop Carolina garstyčių BBQ padažas

Jeigu dievinate garstyčias, tai būtinas padažas jūsų stalui. Amerikoje dar žinomas kaip „Karolinos auksas“, šis garstyčių BBQ padažas puikiai tiks pagardinti plėšytai kiaulienai ar salotoms.

Sudedamosios dalys: amerikietiškos garstyčios 40 % (vanduo, spirito actas, garstyčių milteliai, garstyčių sėlenos, jūros druska, česnakai, prieskoniai), baltųjų vynuogių actas, cukrus, nesūdytas sviestas (alergenas: PIENAS), Tamari (vanduo, alergenas: SOJŲ PUPELĖS, druska, spirito actas), česnakai (3 %), druska, prieskoniai.

Alergenai: pienas, sojų pupelės.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Po atidarymo laikyti šaldytuve ir sunaudoti per 12 savaičių. Prieš vartojimą gerai supurtyti.

Maistingumo deklaracija Vyšnių ir Burbono padažas

100 g vidutinė maistinė vertė

Energinė vertė

414 kJ/99 kcal

Baltymai

2,6 g

Riebalai (iš viso)

4,2 g

iš kurių:


Sotieji

0,5 g

Angliavandeniai (iš viso)

35,2 g

iš kurių:


Cukrūs

31,7 g

Druska

1,82 g

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.