Parafino vonelė OSOM Professional Paraffin Heater OSOMPSD55C

Parafino vonelė OSOM Professional Paraffin Heater OSOMPSD55C

Kodas: OSOMPSD55C
80,00 €
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • NEMOKAMAI pristatysime iki liepos 4 dienos
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

OSOM Professional „Paraffin Heater“ parafino vonelė – tai prietaisas, skirtas atpalaiduoti ir atjauninti pavargusias rankas ir pėdas. Puikiai tinka asmenims, norintiems sumažinti sąnarių skausmus, pagerinti kraujotaką ir sušvelninti sausą, įtrūkusią odą.

Viena iš išskirtinių OSOM Professional parafino vonelės ypatybių – dvi temperatūros parinktys, leidžiančios pritaikyti procedūrą pagal individualius poreikius. Žemesnės temperatūros nustatymas idealiai tinka jautrią odą turintiems asmenims arba norintiems ilgiau palaikyti švelnią, pastovią šilumą procedūros metu. Tuo tarpu aukštesnės temperatūros nustatymas puikiai tinka intensyvesniems terapijos seansams. Maloni šiluma skatina kraujotaką, padeda atpalaiduoti raumenis bei pagerina odos tekstūrą ir elastingumą, todėl rankos ir pėdos tampa švelnios, lygios ir atjaunėjusios.

OSOM Professional „Paraffin Heater“ – SPA kokybės rezultatai Jums patogioje vietoje.

Naudojimas:

  1. Prietaisą padėkite ant stabilaus ir karščiui atsparaus paviršiaus.

  2. Išimkite parafiną iš plastikinių maišelių, kuriuose jis supakuotas ir sutrupinkite jį. Atidenkite parafino vonelės dangtį ir sudėkite parafiną.

  3. Norėdami įjungti prietaisą, paspauskite prietaiso įjungimo/išjungimo mygtuką „ON/OFF“. Užsidegs raudona lemputė. Tai reiškia, kad prietaisas veikia ir pradeda šildyti parafiną.

  4. Kai temperatūra pasieks 60°C, išjunkite prietaisą. Temperatūrą galite reguliuoti, spausdami “+/-“ mygtuką. Galite rinktis temperatūrą nuo 40°C iki 80°C.

  5. Ištirpinto parafino kiekis negali viršyti didžiausios ribos, žymimos „MAX“ linija ir negali būti mažesnis, nei nurodyta minimali „MIN“ linija.

Specifikacijos:

  • Galia: 200W

  • Įtampa: AC 220-240V, ~50/60Hz

  • Maksimali talpa: 4000 ml

  • Matmenys: 40 x 22 x 20 cm

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.