La Plantation pipirai RIN1181, 50 g

La Plantation pipirai RIN1181, 50 g

Kodas: RIN1181
11,90 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 80,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 80€ ir daugiau
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

„La Plantation“ juodieji Kampot pipirai, 55g

Kambodžos „juoduoju auksu” ir pasaulio geriausiais vadinami Kampot pipirai – „La Plantation“ flagmanas. Klasikiniais juodaisiais Kampot pipirais savo patiekalus gardina garsiausi restoranų šefai, pelnę „Michelin“ žvaigždutes. Šiame indelyje telpa gilios Kambodžos tradicijos ir istorija. Paragavę suprasite, kodėl jis yra pripažįstamas vienu geriausiu pasaulio pipirų.

Prabangiai ir elegantiškai įpakuoti juodieji pipirai puikiai tiks virtuvės entuziastams, patirčių kolekcionieriams ir gero maisto mėgėjams. Tai puiki dovana draugų vakarienei, įkurtuvėms, gimtadieniams, kolegoms, verslo partneriams ar artimiesiems.

Auginimas ir paruošimas

„La Plantation“ Juodieji Kampot pipirai yra renkami tik rankomis. Tai užtikrina, kad bus nuskintos pilnai prinokusios, tamsiai žalios spalvos pipirų uogos. Tik gerai prinokę, daugiau nei 4 mm skersmens pipirai gali būti parduodami po Kampot pipirų ženklu.

Surinktas derlius tą pačią dieną paruošiamas džiovinimui. Pipirų sėklos paliekamos 2-3 dienas džiūti natūraliomis sąlygomis po Kambodžos saule. Šis natūralus džiovinimo būdas išryškina pipirų skonį ir aromatą, kuris būdingas tik Kampot pipirams.

Ekologiškas ir tvarus ūkis

„La Plantation“ ūkyje nenaudojamos sintetinės cheminės medžiagos (trąšos, pesticidai) ir genetiškai modifikuoti produktai. Siekiama visiškai panaikinti gamybos proceso įtaką klimato kaitai. „La Plantation“ produkcija turi Ecocert, Agriculture Biologique, USDA Organic sertifikatus.

Suderinamumas

Kampot pipirais galima gardinti visus patiekalus. Jie ypač tinka skaninti mėsos kepsnius, padažus, makaronus, jūros gėrybių ir vištienos patiekalus. Būtent Kampot pipirai buvo naudojami prancūzų garsiajam kepsniui „Poivre” sukurti.

Saugoma geografinė nuoroda

Kampot pipirams yra suteikta Saugoma geografinė nuoroda. Tokia nuoroda suteikiama produktams, kurių kokybė ir savybės išskirtinai priklauso nuo jo kilmės vietos, geografinės aplinkos. Visos produkto gamybos stadijos (nuo žaliavų gamybos iki perdirbimo) turi būti atliekamos toje vietovėje.

Kampot regionas yra idealiu atstumu nuo kalnų ir vandenyno, dirvožemyje daug kvarco ir tinkamiausios klimato sąlygos pipirų auginimui. Saugomą geografinę nuorodą taip pat turi šampanas, Parmos kumpis, Parmigiano sūris.

Naudojimas: atidarius viršutinį malūnėlio dangtelį ir švelniai patraukus galvutę į save, galima reguliuoti malimo intensyvumą. Tai leis patiekalus gardinti tiek smulkesniais, tiek stambesniais pipirais.

Malūnėlis pildomas.

Plačiau
  • Karaliaus Mindaugo pr. 49 Krinona, PC Akropolis, Kaunas

    Tel. +370 650 44389
    Darbo laikas: I - VII 10:00 - 21:00

    Raudondvario pl. 162 Krinona, Raudondvario pl. 162, Kaunas

    Tel. +370 619 13581
    Darbo laikas: I - V 9:00 - 19:00, VI 9:00 - 16:00, VII Nedirbame

  • Taikos pr. 139 Krinona, PC Molas, Klaipėda

    Tel. +370 655 49730
    Darbo laikas: I - VI 10:00 - 20:00, VII 10:00 - 19:00

© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.