La Plantation didžiausias Kampot pipirų rinkinys RIN12AM, 12 vnt.

La Plantation didžiausias Kampot pipirų rinkinys RIN12AM, 12 vnt.

Kodas: RIN12AM
209,99 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

„La Plantation“ didžiausią Kampot pipirų rinkinį sudaro: 12 pipirų ir jų mišinių:

  1. Kampot pipirai „Millésime 2021“, 50g

  2. Baltieji Kampot pipirai, 50g

  3. Raudonieji Kampot pipirai, 50g

  4. Švieži Kampot pipirai druskoje, 50g

  5. Liofilizuoti Kampot žalieji pipirai, 20g

  6. Smulkinti raudonieji pipirai druskoje, 50g

  7. Ilgieji pipirai druskoje, 50g

  8. Kampot pipirų mišinys, 50g

  9. Rūkyti baltieji Kampot pipirai, 50g

  10. Mišinys „Smoky Mix“, 50g

  11. Ilgųjų pipirų juostelės, 25g

  12. Raudonieji ilgieji pipirai druskoje, 50g

Kampot pipirai „Millésime 2021“, 50 g

Žodis „Millésime“ prancūzų kalboje reiškia puikų derlių. 2021 metais buvo ypač geros klimato sąlygos pipirų derliui, todėl „La Plantation“ pagamino riboto leidimo „Millésime 2021“ liniją. Universalūs, bet ypač tinka skaninti mėsos kepsnius, padažus, makaronus, jūros gėrybių ir vištienos patiekalus.

Baltieji Kampot pipirai, 50 g

Malonaus, intensyvaus aromato, bet subtilesnio skonio baltieji pipirai labai mėgstami kinų ir Tailando virtuvėje. Jais rekomenduojama gardinti žuvį, austres, vėžiagyvius ir kitas jūros gėrybes, sriubas, grietininius padažus ar bulvių košę, kurioje juodieji pipirai atrodo kaip išsišokėliai.

Raudonieji Kampot pipirai, 50 g

Puikiai tinka salotoms, bulviniams patiekalams ir desertams. Šokoladas ir Raudonieji Kampot pipirai - fantastiškas derinys!

Švieži Kampot pipirai druskoje, 50 g

Tinka prie jautienos, antienos, „Caprese“ salotų, garuose virtos žuvies. Juos galima pridėti į padažus (grietinėlės padažą prie kalmarų, pipirinį kepsnio padažą, saldžius padažus prie paukštienos). Galima valgyti ir vienus su riešutais arba dėti į šokoladą.

Liofilizuoti Kampot žalieji pipirai, 20 g

Tinka prie fetos, burratos ir ožkos sūrių, žuvies, keptų vaisių, čatnių. Labiausiai liofilizuoti pipirai tiks į kreminius pipirinius padažus, kurie fantastiškai tinka prie kepsnių, kotletų ir vištienos krūtinėlės.

Smulkinti raudonieji pipirai druskoje, 50 g

Raudonieji pipirai, skirtingai nei žalieji, yra renkami visiškai sunokę, kad būtų saldesni. Jie tinka prie paukštienos, salotų, austrių ir yra pasakiškas derinys su makaronais.

Ilgieji pipirai druskoje, 50 g

Stebinančiai aštrūs ir salstelėję ilgieji pipirai puikiai tiks marinatams, troškiniams bei orkaitės kepiniams. Juos galima pjaustyti, trinti arba naudoti nesmulkintus.

Kampot pipirų mišinys, 50 g

Tiks pagardinti bet kokius patiekalus. Ypač tinka salotoms, užkandžiams, omletams, Benedikto kiaušiniams, avokado skrebučiams ir orkaitės kepiniams.

Rūkyti baltieji Kampot pipirai, 50 g

Šalto rūkymo rūkyklose baltieji pipirai įgauna dūmo aromatą ir išskirtinį kepintų ryžių skonį. Intensyviais ir dūminiais baltais pipirais rekomenduojama gardinti bulves, žuvį, jautieną ir kiaulieną.

Mišinys „Smoky Mix“, 50 g

Smoky Mix“ pipirų mišiniu galima gardinti marinatus, grilio patiekalus, keptas bulves, sumuštinius. Subtilus dūmo aromatas ir lengvas aštrumas bus nepakeičiamas ruošiant šonkauliukus!

Raudonieji Ilgieji pipirai druskoje, 50g

Ilgieji pipirai yra stebinančiai aštrūs, jaučiamas medaus ir muskuso aromatas. Juos galima smulkinti, trinti, grūsti arba naudoti nesmulkintus. Jie puikiai tiks marinatams, mėsos patiekalams, paštetams, plovui ar troškiniams. Jeigu norite egzotiškesnių potyrių, užbarstykite smulkinto pipiro ant ananasų.

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.