Vaško šildytuvas OSOM Professional Wax Heater OSOMPSD20I

Vaško šildytuvas OSOM Professional Wax Heater OSOMPSD20I

Kodas: OSOMPSD20I
22,00 €
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Pristatysime iki liepos 4 dienos
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

OSOM Professional „Wax Heater“ vaško šildytuvas – tai universalus depiliacijos ir odos priežiūros prietaisas. Patvari konstrukcija ir karščiui atspari išorė užtikrina saugų naudojimą, o nelimpanti danga padeda lengviau išvalyti prietaisą po kiekvieno naudojimo. Vaško šildytuvas turi temperatūros reguliatorių, leidžiantį pritaikyti šilumos nustatymus, kad jie atitiktų konkrečią vaško rūšį ir individualų komforto lygį. Pažangi kaitinimo sistema užtikrina greitą ir tolygų produktų lydymą, kad būtų lengviau pasiekti tobulą konsistenciją. Dėl patogaus dizaino ir patikimo veikimo vaško šildytuvas supaprastina vaško paruošimo bei dengimo procesus, todėl naudojimas tampa efektyvesnis ir atima mažiau laiko. Suderinamas su visų rūšių vašku, įskaitant kietąjį vašką, minkštąjį vašką ir parafiną.

Naudojimas:

  1. Ant vaško šildytuvo krašto rekomenduojama uždėti apsauginį žiedą (parduodama atskirai).

  2. Nuimkite plastikinį dangtelį nuo vaško šildytuvo. Dėkite vašką tik į metalinį indelį. Jį įstatykite į šildytuvą.

  3. Temperatūros reguliatorių nustatykite į padėtį „HI“ ir palaukite, kol vaškas suskystės. Tai trunka apytiksliai 15 min. Kad vaškas greičiau suskystėtų, uždėkite plastikinį dangtelį. Suskystėjimo trukmė priklauso nuo vaško formos.

  4. Kai vaškas suskystėja, temperatūros reguliatorių nustatykite į vidutinę padėtį. Temperatūra išliks pastovi visą dieną.

  5. Prieš naudojimą svarbu patikrinti vaško temperatūrą, užtepant truputį vaško ant vidinės riešo pusės ir, atsižvelgiant į tai, reguliuoti temperatūrą reguliatoriumi.

  6. Kai metalinis indelis ištuštėja, išimkite jį iš šildytuvo, kol prietaisas dar šiek tiek šiltas.

  7. Išjunkite vaško šildytuvą kiekvieną vakarą, iki galo pasukdami reguliatorių prieš laikrodžio rodyklę. Vaško šildytuvą uždenkite dangteliu.

  8. Pirmą kartą naudodami išvalykite šildytuvą specialia priemone. Pirmą kartą įjungus šildytuvą gali pasirodyti garai. Tai yra normalu.

Specifikacijos:

  • Galia: 75W

  • Talpa: 500 ml

  • Įtampa: AC 220-240V, ~50Hz

  • Rinkinyje: vaško šildytuvas, paildomas metalinis indelis vaškui, įkrovimo laidas

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
Prekės toje pačioje kategorijoje
Daugiau
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.