Oro valytuvas Panasonic FVXR70GK, su žmogaus veiklos jutikliu, juodas

Oro valytuvas Panasonic FVXR70GK, su žmogaus veiklos jutikliu, juodas

Kodas: PNFVXR70GK
299,02 €
599,00 €
-50%
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Oro valytuvas Panasonic „PNFVXR70GK“, su žmogaus veiklos jutikliu, juodas

Daugiau nei vien tik grynas oras!

Švarus oras ištisus metus

Nesvarbu koks metų laikas, „Panasonic“ oro valytuvas saugo jūsų sveikatą namuose. Žiemą jis iš oro valo dūmų ir išmetamųjų dujų miglą, naikina virusus ir bakterijas tiesiai ore, neleisdamas jiems išsisklaidyti, taip pat suteikia komfortą drėkindamas jūsų namus šildymo sezonu. Pavasarį oro valytuvas saugo nuo žiedadulkių ir mažina pavasarines alergijas, o rudenį būsite gerai apsaugoti nuo bakterijų ir virusų.

Nanoe™“ – nebus chemikalų, nebus nešvarumų – tik gaivus oras

„Nanoe™“ – tai mažos elektrostatinės purškiamos vandens dalelės, kurios padeda išvalyti orą ir pagerinti jo kokybę. Ši technologija pranaši tuo, kad dezodoruoja orą, šalina blogus kvapus ir žiedadulkes, slopina oru plintančius virusus ir alergenus. „NanoCloud“ technologijoje naudojamas natūralus garinimo procesas, kurio metu į orą paleidžiamos nanodalelių dydžio vandens molekulės.

Nanoe™“ privalumai

Šalina blogus kvapus, panaikina 90 % kvapo (pvz., tabako) praėjus 30 minučių. Drėkina odą, padeda atstatyti jūsų odos drėgmę. „Nanoe™“ dalelės prisitvirtina prie odinio riebalų sluoksnio ir suformuoja membranas, kad oda galėtų sugerti vandenį. Taip gerinama keratino tekstūra, o oda išlika gaivi ir drėgna.

Econavi“ – protingai taupoma energija

Argi nėra gera, kai jūsų įrenginys jus pažįsta taip gerai, kad jums nieko nereikia daryti? „Panasonic Econavi“ – tai sumanioji technologija, stebinti ir įsimenanti padidėjusių taršos lygių periodus jūsų namuose. Tuomet ji veikia tik kai reikia, kad nepasklistų tarša, todėl palaikydama visada gaivaus ir sveiko oro kokybę, sutaupo iki 40 proc. energijos.

Triguba filtravimo technologija

HEPA sudėtinių filtrų sistemą sudaro unikali filtravimo technologija: 1) naikinami alergenai, virusai ir bakterijos. 2) Šalinami naminių gyvūnėlių, cigarečių dūmų ir šiukšlių kvapai. HEPA sudėtinis filtras mažina, šalina arba riboja alergenus iš patalpų ir gali veiksmingai padėti mažinti alergenų poveikį. HEPA sudėtinį filtrą lengva valyti: tiesiog pritvirtinkite šepetėlį ar plyšių antgalį prie dulkių siurblio ir nusiurbkite dulkes nuo valomo filtro paviršiaus.

5 jutikliai

Panasonic“ oro valytuve yra įdiegti penki išmanieji jutikliai, kad būtų galima juo naudotis be rūpesčių ir patogiai: 1) Žmogaus fizinės veiklos jutiklis fiksuoja žmogaus judesius ir reguliuoja veikimo greitį, kad teršalai būtų surinkti prieš jiems pasklindant. 2) Drėgmės jutiklis palaiko nustatytą drėgmę. 3) Šviesos jutiklis sureguliuoja valdymo skydo indikatorių ryškumą. 4) Kvapo jutiklis parenka veikimo režimą bei greitį kvapams pašalinti. 5) Dulkių jutiklis aptinka dulkių dalelių koncentraciją ir sureguliuoja jų surinkimo greitį.

Oro valytuvas ir drėkintuvas viename

Panasonic“ oro valytuvas ne tik valo kambario orą, kad teršalai negalėtų išsisklaidyti. Virusai ir alergenai yra sugaunami 3D oro srautu, sulaikomi „Super alleru-buster“ filtru, tuo tarpu „Nanoe“ technologija juos atakuoja jau ore. Įrenginys taip pat palaiko teikiantį komfortą, sveiką drėgmės lygį ištisus metus, drėkindamas patalpą, kai to reikia.

Techninės specifikacijos:

• 5 jutikliai: žmogaus veiklos, drėgmės, šviesos, kvapo, dulkių.

• „Econavi“ - išmanus energijos taupymas.

• Skaitmeninis drėgmės indikatorius.

• Drėgmės lygio nustatymas.

• Valymas: „Nanoe™ technologija.

• Talpykla: 3,5 l.

• Tinkamas 52 m² plotui.

• Labai tylus veikimas.

• Matmenys: 636 x 398 x 265 mm.

• Svoris: 10,2 kg.

• HEPA sudėtinė filtravimo sistema.

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.