UV sterilizatorius OSOM Professional UV Sterilizer OSOMPSD79

UV sterilizatorius OSOM Professional UV Sterilizer OSOMPSD79

Kodas: OSOMPSD79
156,00 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • NEMOKAMAI pristatysime iki liepos 4 dienos
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

OSOM Professional „UV Sterilizer“ UV sterilizatorius yra būtinas prietaisas, padedantis palaikyti higienišką aplinką namuose, biure ar įvairiose komercinėse patalpose. Šis sterilizatorius, naudodamas ultravioletinės (UV) šviesos technologiją, veiksmingai sunaikina iki 99,9% bakterijų, virusų ir kitų kenksmingų mikroorganizmų ant įvairių paviršių.

Vienas iš svarbių UV sterilizatoriaus privalumų yra jo universalumas ir paprastas naudojimas. Prietaisas skirtas sterilizuoti įvairius kadieninio naudojimo daiktus, tokius kaip puodeliai, žirklės, šepečiai ir plastikiniai manikiūro bei pedikiūro įrankiai. Skirtingai nuo tradicinių valymo metodų, po kurių gali likti likučių arba kuriuos taikant reikia liestis su kenksmingomis cheminėmis medžiagomis, UV sterilizacija yra neinvazinis ir bekontaktis sprendimas. Tai sumažina kryžminės taršos riziką ir iki minimumo sumažina galimai toksiškų medžiagų poveikį. Namų ūkiams, kuriuose yra mažų vaikų, asmenims su nusilpusia imunine sistema arba visiems, norintiems palaikyti aukštus higienos standartus, UV sterilizatorius yra vertinga priemonė. Juo užtikrinama, kad dažnai naudojami daiktai išliktų higieniški, o tai prisideda prie sveikesnės ir saugesnės gyvenamosios aplinkos.

Naudojimas:

  1. Prieš pirmą naudojimą kruopščiai išvalykite prietaiso vidų ir vieIinį krepšeIį. Įsitikinkite, kad viskas yra visiškai sausa.

  2. Padėkite dezinfekuojamus daiktus į vielinį krepšelį, įstatykite jį į sterilizatorių ir uždarykite prietaiso dureles.

  3. Įkiškite kištuką į rozetę.

  4. Paspauskite įjungimo mygtuką prietaiso dešiniame šone. Įsijungs LCD ekranas, o numatytasis laikas bus 5 minutės.

  5. Vieną kartą paspauskite mygtuką „START“, UV lempos įsijungs ir laikmatis pradės atgalinį skaičiavimą.

  6. Kad pakeistumėte laiko nustatymus, paspauskite mygtukq „START“ ir laikykite įspaudę 3-4 sekundes. Ekranas sumirksės, tuomet spauskite mygtuką „START“ dar kartą, kad nustatytumėte pageidaujamą laiką. Kiekvienas paspaudimas pridės 5 minutes. Kai nustatysite norimą laiką, paspauskite mygtukq „START“ ir laikykite įspaudę 3-4 sekundes.

  7. Kai prietaisas supypsi ir laikmatis rodo „0“, tai reiškia, kad dezinfekcija baigta.

Specifikacijos:

  • Galia: 6W

  • UV bangos ilgis: 220-275nm

  • UV lempos tarnavimo trukmė: 5000 val

  • Rekomenduojama sterilizacijos trukmė: 30 min

  • Įtampa: AC 220-240V, ~50Hz

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.