Karšto oro sterilizatorius OSOM Professional Dry Heat Sterilizer OSOMPSD89

Karšto oro sterilizatorius OSOM Professional Dry Heat Sterilizer OSOMPSD89

Kodas: OSOMPSD89
44,00 €
Į norų sąrašą
Įsigykite prekę mūsų parduotuvėje: Parduotuvių sąrašas
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 80,00 €
    Nemokamas pristatymas perkant prekių už 80€ ir daugiau
  • Pristatysime iki liepos 4 dienos
  • NEMOKAMAI atsiimkite pasirinktoje parduotuvėje

Užtikrinkite visapusišką įraknių higieną su OSOM Professional „Dry Heat Sterilizer“ karšto oro sterilizatoriumi.

Gerai žinoma, kad aukšta temperatūra gali sunaikinti bakterijas ir virusus, esančius ant įvarių paviršių. Skirtingai nuo kitų sterilizacijos metodų, sterilizuojant karštu oru nenaudojama drėgmė, todėl šis sterilizatorius yra idealus pasirinkimas norint užtikrinti metalinių instrumentų ir karščiui atsparių daiktų, kuriuos gali pažeisti garai, higieniškumą.

Sterilizatoriaus efektyvumą lemia pažangi kaitinimo spiralių, esančių gaminio apačioje, sistema, dėl kurios, gravitacinės konvekcijos dėka, karštas oras pakyla į kameros vidų ir tolygiai paskirsto šilumą visoje kameroje. Tolygi temperatūra užtikrina, kad visi viduje esantys daiktai būtų vienodai sterilizuojami, o naudotojui patogi sterilizatoriaus sąsaja leidžia lengvai kontroliuoti ir stebėti sterilizacijos ciklus. Reguliuojamų nustatymų dėka ciklus galima pritaikyti pagal specifinius reikalavimus, tokiu būdu užtikrinant, kad instrumentai ir įrankiai būtų tinkamai sterilizuojami atsižvelgiant į jų medžiagą bei naudojimą. Tvirta konstrukcija ir aukštos kokybės medžiagos užtikrina patikimą veikimą ilgą laiką, todėl OSOM Professional „Dry Heat Sterilizer“ karšto oro sterilizatorius yra ekonomiškai efektyvi investicija bet kuriai praktikai.

Naudojimas:

  1. Prieš jungdami aparatą į elektros lizdą, patikrinkite, ar srovės charakteristikos atitinka prietaiso charakteristikas ir pašalinkite apsaugines prietaiso plėveles.

  2. Įdėkite sterilizuojamus įrankius į sterilizatorių ir uždarykite dureles.

  3. Pirmiausia nustatykite laiką pagal savo poreikius. Užsidegs raudona indikatoriaus lemputė. Tai reiškia, kad prietaisas pradėjo veikti. Nustatykite temperatūrą pagal savo poreikius. Užsidegs žalia indikatoriaus lemputė. Raudona ir žalia lemputės išsijungs, kai prietaisas užbaigs sterilizavimą. Temperatūrą galite nustatyti sukdami kairėje pusėje esančią rankenėlę. Maksimali temperatūra – 220°C. PASTABA: neįsijungs jokia indikacinė lemputė, jei nustatysite tik temperatūrą.

  4. Pasibaigus sterilizavimui įrankių dėklo išėmimui naudokite pridėtus metalinius žiedus. Nelieskite dėklo plikomis rankomis, nes galite nusideginti.

Atsargumo priemonės: karšto oro sterilizatorius turėtų būti naudojamas su karščiui atspariais daiktais.

Specifikacijos:

  • Galia: 300W

  • Temperatūros diapozonas: 50-220°C

  • Sterilizavimo laikas: iki 120 min

  • Įtampa: AC 220-240V, ~50/60Hz

Plačiau
Atsiprašome. šiuo metu nėra informacijos apie šios prekės likutį.
© Visos teisės saugomos UAB "Krinona" 2024.