Turite oro gruzdintuvę, bet šiek tiek nedrąsu ja naudotis? Pristatysime keletą pagrindinių klaidų, kurias žmonės daro naudodami oro gruzdintuvę. Tai žinodami išvengsite klaidų ir galėsite geriausiai išnaudoti savo oro gruzdintuvę.
Vis labiau populiarėja lėtas maisto gaminimo būdas. Daugeliu aspektų jis pranašesnis už tradicinį, nes leidžia išsaugoti natūralų produkto skonį. Kadangi produktai verda be sąlyčio su oru ir vandeniu, visi skonio niuansai išlieka patiekale. Griežtas temperatūros reguliavimas garantuoja, kad maistas nesudegs, neperkeps, neišsausės.
Kad būtum sveikas, reikia visavertiškai maitintis, judėti, skirti pakankamai laiko poilsiui ir... gerti daug vandens. Įprotis visur su savimi neštis buteliuką vandens jau tampa norma. O tie, kam rūpi ekologija, renkasi ne vienkartinius plastiko buteliukus, o daugkartines gertuves.
Išskirtinės kokybės keptuves ir puodus siūlo vokiškas prekinis ženklas AMT GASTROGUSS. Vokietijos virėjų asociacija jas pavadino „Geriausiomis pasaulyje keptuvėmis“. Kodėl profesionalai patys renkasi šio prekinio ženklo indus ir kodėl juos rekomenduoja namų virtuvėms?
Atėjus žiemai jau pastebime tik pavienius keliautojus elektriniais paspirtukais. Elektrinius paspirtukus dažnas jau yra nunešęs į sandėliuką ar garažą ir laukia pavasario kai vėl galės juo naudotis. Vis tik dar retas žino kaip teisingai paruošti paspirtuką peržiemojimui, kad juo galėtumėte tinkamai naudotis ateinantį sezoną.