
Pastarąjį dešimtmetį mieste stebimas transporto pasikeitimas – įžengėme į mikromobilumo erą. Kadangi miesto gyventojai susiduria su eismo spūsčių, didėjančių degalų sąnaudų ir nuolatinio poreikio mažinti anglies dvideginio emisijas iššūkiais, tradicinės kelionės į darbą ir atgal formos užleidžia vietą efektyvioms ir kompaktiškoms elektra varomoms transporto priemonėms.

Vertingi patarimai, kaip prižiūrėti savo elektrinį paspirtuką ar elektrinį dviratį bei kaip jį paruošti naujam sezonui.

Turite šį nepamainomą virtuvės pagalbininką, bet šiek tiek nedrąsu juo naudotis? Pristatysime keletą pagrindinių klaidų, kurias žmonės daro naudodami gruzdintuvę. Tai žinodami išvengsite klaidų ir galėsite geriausiai išnaudoti savo karšto oro gruzdintuvės privalumus.

Vis labiau populiarėja lėtas maisto gaminimo būdas. Daugeliu aspektų jis pranašesnis už tradicinį, nes leidžia išsaugoti natūralų produkto skonį. Kadangi produktai verda be sąlyčio su oru ir vandeniu, visi skonio niuansai išlieka patiekale. Griežtas temperatūros reguliavimas garantuoja, kad maistas nesudegs, neperkeps, neišsausės.

Kad būtum sveikas, reikia visavertiškai maitintis, judėti, skirti pakankamai laiko poilsiui ir... gerti daug vandens. Įprotis visur su savimi neštis buteliuką vandens jau tampa norma. O tie, kam rūpi ekologija, renkasi ne vienkartinius plastiko buteliukus, o daugkartines gertuves.

Išskirtinės kokybės keptuves ir puodus siūlo vokiškas prekinis ženklas AMT GASTROGUSS. Vokietijos virėjų asociacija jas pavadino „Geriausiomis pasaulyje keptuvėmis“. Kodėl profesionalai patys renkasi šio prekinio ženklo indus ir kodėl juos rekomenduoja namų virtuvėms?