
Turite šį nepamainomą virtuvės pagalbininką, bet šiek tiek nedrąsu juo naudotis? Pristatysime keletą pagrindinių klaidų, kurias žmonės daro naudodami gruzdintuvę. Tai žinodami išvengsite klaidų ir galėsite geriausiai išnaudoti savo karšto oro gruzdintuvės privalumus.

Vis labiau populiarėja lėtas maisto gaminimo būdas. Daugeliu aspektų jis pranašesnis už tradicinį, nes leidžia išsaugoti natūralų produkto skonį. Kadangi produktai verda be sąlyčio su oru ir vandeniu, visi skonio niuansai išlieka patiekale. Griežtas temperatūros reguliavimas garantuoja, kad maistas nesudegs, neperkeps, neišsausės.

Išskirtinės kokybės keptuves ir puodus siūlo vokiškas prekinis ženklas AMT GASTROGUSS. Vokietijos virėjų asociacija jas pavadino „Geriausiomis pasaulyje keptuvėmis“. Kodėl profesionalai patys renkasi šio prekinio ženklo indus ir kodėl juos rekomenduoja namų virtuvėms?

Traškūs vafliniai blynai su plakta grietinėle, vaisiais, cukraus pudra ar šokoladu – tai desertas, kurį dievina tiek maži, tiek dideli.

Tikriausiai nerasime šeimos, kurios šaldiklyje nebūtų ledo kubelių atsargų. Vieni juos mėgsta pirkti jau paruoštus, kiti užsišaldo formelėse patys. Ar žinote, kad ledo kubelius gamintis patiems tapo įprasta nuo tada, kai buvo išrasti šaldytuvai, – nuo XIX amžiaus?

Vasara be ledų – ne vasara! O kas gali būti skaniau už namuose iš natūralių produktų pagamintą burnoje tirpstantį šaltą desertą.